DESPRE NOI

Noi purtăm Maramureşul în suflet, îl transpunem în bucate şi îl împărţim tuturor.

În anul 2013 societatea X-Blast Srl şi-a extins domeniul de activitate adăugând la portofoliul existent şi pe cel de alimentaţie publică, cu 6 măcelării şi carmangerie proprie. Dorinţa noastră a fost de a păstra şi transmite mai departe tradiţiile maramureşene pe care le-am preluat de la strămoşii noştri.

De ziua României a fost deschis primul magazin în centrul municipiului, cu produse tradiţionale maramureşene, după reţete păstrate cu sfinţenie de sute de ani de înaintaşii noştri, la care am adăugat într-o perioadă scurtă alte magazine, astfel că în prezent deţinem un portofoliu de 6 magazine de specialitate cu profil în exclusivitate măcelărie şi carmangerie proprie.


Din respect pentru sigheteni şi pentru clienţii noştri producem şi comercializăm doar produse după reţetele clasice, făcute din carne şi adaosuri de condimente după gust tradiţional maramureşean iar preparatele afumate sunt făcute după reţete vechi, afumate în afumătoare tradiţională, cu fum din lemn de fag. Produsele sunt certificate iar unitatea de producţie – carmangerie proprie – este agrementată, licenţiată, certificată, în conformitate cu pretenţiile pieţei la zi.

Zona Maramureşului, recunoscută prin tradiţiile, obiceiurile şi preparatele specifice zonei, păstrate de-a lungul generaţiilor, a devenit un loc tot mai vizitat de turişti, atât din ţară cât şi din străinătate, care pleacă impresionaţi de autenticitatea tradiţională străbună. Venim şi noi în întâmpinarea clienţilor şi turiştilor care ne calcă pragul cu oferte speciale, specifice sărbătorilor de iarnă şi sărbătorilor pascale, reuşind ca prin produsele noastre tradiţionale „de pe vremea dacilor liberi”, să facem aceste sărbători evenimente de neuitat.

Datorită dezvoltării continue şi a mesajului pozitiv primit de la clienţii noştri, anul 2017 ne găseşte deschizând magazinul on-line, dând astfel posibilitatea tuturor de a degusta din produsele tradiţionale moroşeneşti.


Aveţi încredere în produsele noastre, savuraţi cu plăcere, tradiţii din Maramureş!